HTML

http://beagle-club.hu/

Molly vagyok

egy beagle húdenehéz sorsa...

Friss topikok

  • csivicsuvi: Csapatnak hívják a madárfalkát, de mi csak ketten vagyunk, nem csapatban élünk. Már ott díszeleg ... (2015.05.12. 14:17) ...és megtette...
  • qwik: (2014.01.11. 13:49) na ezt azért mégsem...
  • mesélek...: sajna én nemt tudom ezeket a megosztósdikat, én csak írok...nem igen nyüzsgök itt. A facebbokon ig... (2013.12.16. 20:31) Nagyon régen...
  • Krisz tigris: Molly nem is kommentálta a vendég kutyát. Nem hagyod szóhoz jutni?????? Enged a géphez az ebet is!... (2011.04.15. 10:21) 53.

2015.05.11. 17:59 mesélek...

...és megtette...

Nem csak fenyegetőzött vele, hanem egyszerűen bevágott a kádba és megfürdetett. Kicsit koszos voltam, na jó...nem kicsit. Bementem a csatornába, ahol az a jó kis hűsítő víz folyik és a fejem búbjáig feketén jöttem ki. Mami bepánikolt, hogy még bele is ittam, meg jajnemáár.. Otthon le akart törölgetni, de csak elkente rajtam azt a trutyit. Na akkor mire észbekaptam, bent voltam a meleg víz alatt. Az érdekes az volt, hogy tetszett. Álltam  és hagytam, hogy a mami csutakoljon, miközben a jó kis meleg víz folyt a hátamra. Szóval végül is klassz volt, de remélem, hogy nem szokunk rá.
Az állatkínzásról még annyit, hogy ma elvitt a kék köpenyesekhez is. Érdekes, de nem is bántottak.Talán mintha beleböktek volna a bundámba, de nem is fájt.  Sőt. Megdícsértek, hogy vékony vagyok, izmos és nem is nézek ki annyinak, mint amennyi vagyok. Mami ragyogott, mintha őt véleményezték volna. Na jó...legyen jó napja. Annyira igyekszik.
Lelkiismeretes furdalása van, mert panaszkodnak rám, hogy éjjel sírok. Kiabálok, hogy " szabadítsátok ki Mollykát"...mennem kell a mami után...de nem szabadítanak, csak panaszkodnak...:(
Szóval, van miért furdalódnia. 
Szomorú dolog is történt, Marcica elment a szívárványhídon túlra. Délelőtt még velem kekeckedett a kajáért, aztán délután elaludt. Remélem jókat játszik a cicapajtikkal.
Viszont jó dolgok is történnek velem. El szokott vinni esténként a lucernásra, bandázni. Sok és nagy kutya szaladgál és bandázik ott. Velem is szoktak szaglászósdit játszani. Verekedni nem, mert azt nem akarok. Öreg vagyok én már ahhoz, szaglászni és bóklászni szeretek, de azért jó, hogy körülöttem vannak és kifárasztanak. Mami szerint. Szerintem meg az ő összes nyelve lóg, mire hazamegyünk. Persze ő nem vékony, nem izmos és nem is néz ki fiatalabbnak....:))

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mollybaby.blog.hu/api/trackback/id/tr427450586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csivicsuvi · http://csivicsuvi.blog.hu 2015.05.11. 22:26:52

Jaj, de édes ez a blog!!!
Most találtam rá véletlenül, a BLOG.HU főoldalán. (Mármint az új bejegyzések között.)
Hamarjában elolvastam az utolsó négy-öt mesét - és úgy érzem, hogy hazaértem, szeretnék sokáig itt maradni. :-))

Mollykának ugyan nincsenek szárnyai - de hát oly mindegy, hogy kutya vagy madár! Lehetne hörcsög is, vagy patkány, vagy bármi más: olyan állatkákkal szeretnénk barátkozni, akiket családtagként kezel és imád a szárnyatlan, kétlábú apjuk-anyjuk. Molly egész biztosan ilyen kutyuska - és alighanem megfogta az Isten lábát a Mamijával.

Elfogadja vajon két kis hullámos papagáj barátságát a drága? Karmot rágva várjuk a választ: Csivike, Csuvika és a Szárnyatlan

mesélek... 2015.05.12. 08:25:40

@csivicsuvi: Természetesen elfogadom és köszönöm. Mamival sokat sétálunk és szeretem a madarakat is. Nem bántom , még csak meg sem kergetem őket. Büszke leszek a barátságotokra.
Nem nagyon szoktam visszajelzéseket kapni a vakarmányomra, azt hittem, hogy Mami az egyetlen rajongóm.:))
Örülök, hogy tetszett, olvassátok máskor is két röpködés között. Szeretettel: Mollyka

csivicsuvi · http://csivicsuvi.blog.hu 2015.05.12. 12:41:15

Nem, Mollyka: most már biztos, hogy nem a Mamid az egyetlen rajongód! Mi visszamenőleg is el fogjuk olvasni az összes mesédet, és le is íratjuk a Maminkkal, ha valami eszünkbe jut. Csak majd jelezd valami módon, ha eleged van belőlünk, mert a mi Mamink sajnos hajlamos nem venni észre, hogy mikor válik terhessé a nagy lelkesedésével.

Betehetjük a blogunkba a te blogod elérhetőségét?
Van olyan oldaldobozunk, hogy "Egyéb állatkák"...
Nem mintha minket olyan sokan olvasnának (pláne figyelmesen, az oldaldobozokat is észrevéve) - de legalább könnyebben elérnénk téged, ha ott lennél mindig az orrunk előtt.

Minket is szokott sétáltatni a Mami, de szerencsére ritkán - mert nekünk a séta igazi rémálom. Ugyanis mi csak akkor sétálunk, ha menni kell a doktor bácsihoz, karmot vágatni.

mesélek... 2015.05.12. 13:01:25

@csivicsuvi: Természetesen beteheted, én köszönöm szépen!
Olvassátok és írjatok nyugodtan, ha valami az eszetekbe jut a mancsolásomról. Azt hiszem, hogy érdekes és mozgalmas volt eddig az életem. Most már kicsit lenyugodtunk a mamival, de sokat költöztünk, utaztunk...remek életem van. A felém irányuló szeretetért meg hálás vagyok.Azt mondja mamai, hogy majd mi is elolvasunk Titeket. Képen már megnéztük a falkátokat, vagy hogyishívják nálatok...csini tollasok vagytok. puszi. Molly

csivicsuvi · http://csivicsuvi.blog.hu 2015.05.12. 14:17:06

Csapatnak hívják a madárfalkát, de mi csak ketten vagyunk, nem csapatban élünk.

Már ott díszeleg az elérhetőséged a blogunkban, Mollyka.
De most már addig fogok ordítani és a Mami feje körül röpködni, míg föl nem áll végre az átkozott gép mellől, mert ha így haladunk, fogadjunk, hogy ma se lesznek lezuhanyozva az ágaink! Borzasztó, hogy mindenre nekem kell figyelnem!

Csuvika
süti beállítások módosítása